Hvordan klippe fint hår hjemme

Fint hår klippet med frisørsaks

Vil du ikke besøke salongen, men fortsatt ha en hårklipp? Ikke noe problem! Du kan alltid få et fint hårklipp hjemme uten å være for teknisk eller profesjonell. Ja, du har lest det, ikke sant! Det er ikke viktig for noen å bli opplært til å klippe håret, faktisk er det bare noen få Youtube-videoer og bare noen forsiktighetstips som hjelper deg med å klippe håret akkurat slik du vil ha dem.

Folk gjør det ganske ofte, men mange av dem forteller ikke. Noen gjør det bare for å bli litt kreative med saksene, noen gjør det for å endre «dårlig hår» -fasen, og noen velger DIY-hårklipp for å spare penger, noe som er bra. I et nøtteskall, hvis du tenker på et fint hårklipp hjemme, så vet at det er helt normalt, og vi skal nå gi deg noen tips om det for å gjøre prosessen enklere.

Forbered håret først

Det første du trenger å gjøre er å forberede håret ditt på en hårklipp. Det er akkurat som når en kunstner kjøper et nytt og rent lerret før han maler på det. Og vel, hårklipp er også en kunst, så ja, du bør forberede håret ditt før på det. Alt du trenger å gjøre er å sjampo håret ordentlig og deretter bruke et godt balsam som passer for håret ditt. Når du er ferdig, må du pusse dem virkelig godt. Bli kvitt alle floker og knuter i håret ditt, slik at du kan få det beste endelige ferske snittet.

Hold håret litt vått

Hvis du bruker en saks eller en barberhøvel for å klippe håret, må du sørge for at de er litt våte. Du ser, når håret ditt er vått, er det lettere for deg å være nøyaktig med alle retningslinjene og klippingen. Hvis du allerede har tørket håret ditt, ikke bekymre deg og bare ta en vannsprøyteflaske med en dyse og fortsett å spray noe av det på håret ditt for best resultat.

Valg av frisyre

Modellene og frisyrene deres ser bra ut, men bare på bilder, så ikke bli lurt av det visuelle og sørg for å bestemme frisyren din ordentlig. Det første du trenger å gjøre er å bestemme ansiktsformen din. For eksempel, hvis du har en rund ansiktsform, trenger du den typen hårklipp som kan dekke ansiktet ditt og få det til å se litt slankere ut. Hvis du har skarpe kjever, og hvis du vil vende dem, trenger du selvfølgelig en frisyre som kan gjøre dem mer fremtredende. Bare velg frisyren med omhu, for det er det som vil avgjøre om din DIY-hårklippopplevelse var vellykket eller ikke.

Dette er noen av tingene du må vurdere hvis du vil ha et fint hårklipp hjemme. Et annet viktig tips er å være tålmodig mens du klipper håret, ikke skynde deg og ikke prøve å få fart, fordi det vil ta tid for håret ditt å vokse tilbake hvis du ikke klipper dem ordentlig i utgangspunktet. Så slapp av, les instruksjonene i detalj, og begynn deretter å bruke frisørsaksen.